Дошлите на шатрата, не само, че получиха новото списание, но разговаряха с Любен Дилов - син и получиха автограф от него. Снимки Авторът

Дошлите на шатрата, не само, че получиха новото списание, но разговаряха с Любен Дилов - син и получиха автограф от него. Снимки Авторът

Любен Дилов - син ротира книги вместо политици. Нестандартен както винаги, настоящият народен представители и кандидат за нов мандат от листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори Многомандатен избирателен район Бургас, успя за пореден път да привлече бургазлии. Инициативата му "Книги на ротация" събра четящите жители на морския град до шатрата на ГЕРБ, разположена пред Културен дом на НХК. Идеята бее граждани да донесат книги, които вече са прочели, и да си вземат нови.

"Това е форма на почивка от политиката. Има и закачлив момемнт, по-добре да ротираме книги, отколкото политици", заяви Дилов - син. Идеята му е харесана и ще се реализира и в София по време на Панаира на книгата.

Оказа се, че четящи има и сред кандидатите да евродепутати и за народни представители. Борислав Киров - представител на Бургаска област в листата за европейския парламент на коалиция "ГЕРБ - СДС" получи интересно четиво - "Изкуството на управлението. Правилата на владетеля" на Чингуа Тан. Книгата бе донесена от Силвия Шатърова - главен редактор на вестник "Черноморски фар" и много бързо стана притежание на Борислав Киров.

Да подкрепят Любен Дилов - син бяха дошли и водачът на листата на ГЕРБ - СДС за Народно събрание от Втори МИР - Жечо Станков, д-р Цветeлина Иванова - девета в листата на коалицията. Там бяха и общинските съветници Георги Маринчев, Иво Баев, Тодор Йосифов, Иван Станев, Елена Кокаларова, Йордан Вълев.

Срещу всяка стара книга всеки получи чисто нова, както и броя на списание "L'Europeo" с автограф от издателя - Любен Дилов - син!

ГЕРБ - СДС се явава на изборите за Народно събрание и Европейски парламент с бюлетина 22!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия