Латинка Петрова играе в невероятната любовта комедия

Латинка Петрова играе в невероятната любовта комедия

Комедията "Любовта - това съм аз!" ще разсмива бургазлии навръх 27-и март - Международен ден на театъра. Постановката е по пиесата на Себастиен Тиери и е режисирана от Андрей Калудов, сценографията и костюмите са на Диляна Асенова.

С "Любовта - това съм аз!" Театрално-музикален център и драматичен театър "Антон Страшимиров" - Разград гостуват в Бургас по покана на културна организация "Арт Мелпомена". В спектакъла играят - Робин Кафалиев, Латинка Петрова, Таня Кожухарова, Цветана Благоева, Иван Иванов.
Кога една жена е привлекателна, желана, кога е млада? Сляпа ли е любовта? Отговорите на тези въпроси изплуват от водовъртежа на смешните и даже шокиращи ситуации в спектакъла "Любовта - това съм аз!". Дългогодишният брак между двама души  променя всичко – чувства, желания, разбиране. И когато всичко изглежда безизходно, идва неочакваното решение – ами ако продължим да се обичаме?
Ловък майстор на сценичната интрига, с блестящо чувство за хумор, Себастиен Тиери не ни оставя и секунда без усмивка и интерес.
Представлението ще се играе на 27-и март от 19.00 часа в залата на НХК. Билети се продават на касата на НХК.