Екипът на Приморец пожелава светли празници

Екипът на Приморец пожелава светли празници

Магията на Коледа ще оживее днес в 18.30 часа в гранд хотел и СПА "Приморец". За това ще се погрижат децата от класовете по пиано към Народно читалище „Любен Каравелов 1940“ и НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ с преподавател прекрасната Самира Алваш, които ще изнесат вълшебен празничен концерт. Младите музиканти са на възраст от предучилищна до 14 г. и ще изпълнят класически произведения и коледни песни на великолепни композитори като Бах, Хендел, Моцарт, Вебер, Кулау, В. Стоянов и други. Коледа ще звучи в "Приморец" в изпълнение на талантливите пианисти за трета поредна година.

Разкошният традиционен концерт не е единственото, което превръща знаковия бургаски хотел в празнично царство. Всяка година екипът на „Приморец“ полага специални усилия, да пресъздаде за бургазлии и своите гости духа на Коледа чрез пленителни декорации и тематична атмосфера. Още от началото на месеца, символът на гостоприемството на морския град блести в празнична украса, която създава специално настроение и кани да запечатате момента на снимка. Многобройни красиви елхи и кътчета, камината, приказното стълбище потънало в зеленина, приканват да откриете магията на празника навсякъде около себе си.

Освен заредени с прекрасно настроение, гостите на гранд хотел и СПА "Приморец" си тръгват и с многобройни снимки на прекрасните декорации. Красотата и уютът са несравними и са за споделяне! Каква по-добра сцена за коледния концерт на младите пианисти на Бургас? Той започва днес вечерта в лобито на хотела, където белият роял ще очаква да се превърне в част от Коледната атмосфера. Родителите и близките на децата на концерта ще очаква и Самира Алваш – преподавателят по пиано, останала в родния Бургас с благородна мисия - да подкрепи младите дарования по пътя им напред в музиката.

Екипът на гранд хотел и СПА "Приморец" пожелава на всички топли и споделени празници, здраве и обич!