Инцидентът е станал на 22-ри август в района на Лозенец. Снимка Архив Черноморие-бг

Инцидентът е станал на 22-ри август в района на Лозенец. Снимка Архив Черноморие-бг

В Лозенец кола се заби върху каменист скат, водачът почина, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. На 22-ри август около 14.25 ч. в района на пристанището на Лозенец, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, пропадайки от скат върху каменистия морски бряг лек автомобил "Пежо 307", с бургаска регистрация, управляван от 44-годишен мъж от селото. Водачът получил контузия в областта на главата и охлузни рани по ръцете. Транспортиран е до бургаска болница, където е настанен за лечение в отделение "Втора хирургия".

Около 18.10 ч. в ОД на МВР - Бургас е получено съобщение за това, че от шестия етаж на болницата, където се намира отделение "Втора хирургия", върху топлата връзка между стария и новия корпус е паднал мъж. Установено е, че това е 44-годишния мъж от Лозенец, който е настанен за лечение малко по-рано. Мъжът е откаран в Спешния център на болницата, но въпреки оказаната му медицинска помощ, починал.

Констатирано е, че мъжът, използвайки краткия промеждутък от време от настаняването си в стаята, докато бил сам, а роднините му съдействали за оформяне на документацията по приемането, скочил от прозореца на болничната стая. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към болницата за окончателно изясняване причината за смъртта.