Спектакълът ще бъде игран на 14-ти юни в НХК

Спектакълът ще бъде игран на 14-ти юни в НХК

Постановката "Мъже под чехъл" ще разсмива бургазлии на 14-ти юни в НХК. В спектакъла участват Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев. Постановката на Драматично-куклен театър "Константин Величков" - Пазарджик ще бъде показана от 19.00 часа в НХК. Автор на творбата е световноизвестния хърватски драматург Миро Гарван. Адаптацията е на Владлен Александров, сценографията на Иван Карев, а преводът – на Александра Ливен.

Гостуването на пиесата в морския град се случва благодарение на продуцентска къща "Ажур Пико" и културна организация "Арт ателие".

"Мъже под чехъл" проследява много любопитна ситуация. Какво ще се случи, ако един оправдан след погрешна присъда затворник, внезапно се завърне при жената, с която се е развел? Ами ако понеже няма къде да отиде, се нанесе в апартамента, който е отчасти негов и който тя обитава с новия си съпруг, който пък няма нищо против? После пък, учениците ѝ, защото тя е учителка, започнат да ѝ се подиграват, че живее с двама мъже по - казано на техния език - "системата сандвич"? Ами ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесят, че тя ги изгони да спят заедно на дивана? Ами ако в цялата бъркотия се включи и още една жена и никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Елате да разберете от великолепната комедийна актриса Албена Колева в звездното обкръжение на Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов. Тримата големи български комици ще ви очакват на 14-ти юни (сряда) от 19.00 часа в зала "Тончо Русев" на Културен дом НХК. Билети на касата на НХК. За повече информация и резервация тел. 0894 898 098 Маруся Русева.

Галерия