Пиесата се поставя за първи път у нас

Пиесата се поставя за първи път у нас

"Мъжете предпочитат да излъжат" на френския драматург Ерик Асус се поставя за първи път в България. Преводът и постановката са на Владимир Петков, а сценограф е Жанета Иванова. Спектакълът е на драматичен театър "Невена Коконова" в Ямбол и гостува в Бургас по покана на културна организация "Арт Мелпомена". Морската премиера е на 14-ти декември от 19.00 часа в зала "Тончо Русев" на Културен дом Бургас (бивш Дом на НХК). 

В постановката участват Йоана Буковска - Давидова, Георги Ружичка, Яна Бобева, Анатолий Ставрев, Галина Иванова, Волен Митев, Мария Панайотова

Нищо не е такова каквото изглежда... И как да е иначе, когато за някои хора е жизнено важно да са винаги на границата на позволеното и непозволеното. Други пък си живеят вечно неудовлетворени от това, което имат. А трети се страхуват от мнението на другите толкова, че биха прикривали  същността си до края на дните си. Дали това се отнася само за мъжете? Едва ли, но щом гледате комедията „Мъжете предпочитат да излъжат” ще разберете, че ако на лъжата краката са къси, то тя със сигурност е стоножка! Иначе как ще успее да премине през толкова много перипетии и забавни ситуации, че и на жените да им е трудно да й хванат края.   

Билети се продават на касата на НХК. Представлението ще се играе при спазване на противоепидемичните мерки и представяне на зелен сертификат.

 

Галерия