R_Flamingo

R_Flamingo

Манията по розово фламинго дойде и на бургаския плаж огромно розово фламинго на ивицата. Собственикът му се препичаше излегнал се удобно върху него, докато вълните го носеха в морето.Taylor_Swif1

Манията тръгна сред холивудските знаменитости още преди 2 години, когато бе отбелязан огромен скок в продажбите на надуваеми играчки. Още тогава Тейлър Суиф (на втората снимка) качи в мрежата първото селфи с новия си любим Калвин Харис и то с надуваем лебед. Последваха селфита на много знаменитости от рода на Ким Кардашян, Кейт Ъптън, Кендъл Дженър, Зоуи Дешанел и други, които също се щракнаха на плажа или басейна със своя лебед. И така до днес, когато лебедите постепенно бяха изместени от манията по еднорози, а в последствие те отстъпиха място на розовото фламинго. 
Надуваемото розово фламинго се превърна в абсолютен тренд това лято, което не е и толкова скъпо. Цената му в нета варира от 30 до 100 лева взависимост от размера. Така всеки може да се чувства знаменитост и да брои лайкове в социалните мрежи на селфито си със своето фламинго. На тенденцията залагат вече и големите марки в облеклото, и то не само в дамската и детска мода. Сега тази екстравагантна птица може да бъде видяна на почти всяка тениска, шапка, бански или хавлия, а и задължително и като дюшек. Спасителите обаче препоръчват тези големи дюшеци да се използват в басейни, където няма морски течения, които могат да бъдат опасни за плажуващите.