Манол Тодоров става част от екипа на Димитър Николов

Манол Тодоров става част от екипа на Димитър Николов

Манол Тодоров е новият зам.-кмет на Община Бургас с ресор туризъм и спорт. Той встъпва в длъжност от днес, 30-ти ноември, както "Черноморие" вече писа. Това е една от заложените промени в структурата на администрацията, които имат за цел да подобрят нейната ефективност.

Новата структура на общината бе гласувана днес на сесия на местния парламент в Бургас. Според нея кметът Димитър Николов ще има шестима заместници.

Манол Тодоров е на 39 години, бакалавър по „Журналистика и българска филология“, национален координатор на Сдружение “SOS-ПТП”, посветено на безопасността на движение по пътищата, организиращо кампании, свързани с пътната безопасност. Бил е мениджър по спортен анализ и връзки с обществеността в ПСФК „Черноморец Бургас“. В периода 2010-2011 г. получава диплом за завършен спортен анализ и мениджмънт в спорта (Мюнхен, Германия). В периода 2017-2018 г. – директор връзки с обществеността в ПФК „Нефтохимик“., а в периода 2018 - 2023 г. – маркетинг и бранд мениджър на голям туристически бранд. Участник и организатор на редица кампании и събития в сферата на спорта, туризма и пътната безопасност. Инициатор на общинската програма "Спорт за всяко бургаско дете".

Манол Тодоров беше общински съветник в ОбС Бургас от мандат 2019 - 2023 г. Бе избран за общински съветник в местния парламент на Бургас на изборите на 29-ти октомври от листата на "Български възход". Той напусна ОбС, за да заеме новия пост в Общината.