MIlieva

MIlieva

Мария Илиева пее с оркестъра на Бургаска опера

на Държавна опера – Бургас. Оркестрациите са дело на диригента на концерта - маестро Славил Димитров, а на сцената редом до Мария Илиева ще застанат Георги Янев (китара), Тони Златанов (клавир) и Емил Пехливанов (перкусии).

Събитието  е част от афиша на седмото издание на  Бургаски музикални празници "Емил Чакъров" - 2014, които се организират от Бургаската опера и Община Бургас. Това е второ участие на поп дивата в музикалните празници, като предишният път бе през 2011 година.

"С огромно вълнение ви каня на концерта ми със симфоничния оркестър на Държавна опера - Бургас! Под диригентската палка на маестро Славил Димитров ще чуете вълшебни оркестрации, създадени лично от него, с много любов към музиката. Изказвам специална благодарност за поканата да гостувам в Бургас на маестро Александър Текелиев и неговия екипНямам търпение да изживея за пореден път щастието от срещата с бургаска публика и да се потопим заедно в красотата на симфоничния звук", сподели Мария Илиева.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от касата на Операта, както и от билетния център до Часовника и преди започване на представленията на място, в Летния театър.

Програмата на празниците можете да видите тук: http://operabourgas.com/