Марин Димов е представителят на община Средец в листата с кандидати за депутати на ГЕРБ - СДС

Марин Димов е представителят на община Средец в листата с кандидати за депутати на ГЕРБ - СДС

Нови и атрактивни спортове ще промотираме в община Средец. Желанието ни е все повече неактивни деца да сменят заседналия начин на живот пред компютъра със спортното игрище. Последните години Общината инвестира не малко средства, за да се развива професионалния и любителския спорт. Имаме четири официално регистрирани клуба, чиито членове ползват спортната инфраструктура на Средец, която се поддържа със средства от общинския бюджет. Извън тях има и други, които също развиват спортна дейност, разказа Марин Димов - директор на Общински детски комплекс в Средец (сега Център за подкрепа на личностното развитие б.а.).

Вече 11 години работи в сферата на младежките дейности и спорта в Средец. През 2012 година започва работа в Общината по покана на кмета Иван Жабов. Оттогава датират и активните му връзки и комуникация със спортните клубове в общината. Самият той е спортист и сбъдна поредна мечта - Средец има игрище за плажен волейбол и плажен тенис. Надгражда наученото вече като директор на ОДК. Той ръководи и Трансграничния център в града.

Активната работа и добрите резултати, които показва са и причината да бъде номиниран от местната структура на ГЕРБ за кандидат за народен представител. Така той става част от отбора на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори Многомандатен избирателен район - Бургас за изборите за 49-то Народно събрание. Това е първото му участие в предизборна кампания за парламент. Има опит като кандидат за Общинския съвет в Средец преди доста години.

"Номинацията означава отговорност. Всеки ден се срещаме с хората, разговоряме с тях. Както и преди, и сега се опитваме да помогнем. Трябва да си свършим добре работата, за да може ГЕРБ да бъде отново първа политическа сила в страната, за да бъде съставено редовно правителство. Това трябва на страната ни в момента", коментира Марин Димов. Той знае, че освен умения има и знания, които е придобил завършвайки двете си висши образования - публична администрация и учител по икономика.

На предизборните срещи, които се провеждат в Средец с кандидатите за народни представители от коалиция "ГЕРБ - СДС" идват и млади хора, които дават конкретни идеи.

"Хората са излъгани и искат отново стабилност. Наслушаха се на обвинения, искат реално свършена работа", допълва Марин Димов. Той е категоричен, че българите вече се измориха да гласуват. На 2-ри април те ще трябва за пети път в рамките на две години да отидат до урните, за да дадат своя глас. "Хората гласуват, а политиците не намират компромисен вариант, за да се излезе от кризата", допълва кандидат-депутатът. Затова смята, че е дошло време за стабилно управление.

Въпреки, че кампанията е в разгара си, Марин Димов вече планира задачите си след вота в неделя. И те разбира се са свързани основно със спорта в Средец и активностите на децата и учащите си, които посещават клубовете в ОДК.

В настоящата предизборна кампания Марин Димов е под номер 121 в листата на ГЕРБ - СДС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!