Това е вторият семинар, който Мария Касимова-Моасе ще води в Бургас

Това е вторият семинар, който Мария Касимова-Моасе ще води в Бургас

Мария Касимова-Моасе ще бъде лектор на еднодневен семинар на тема "Презентационни умения", който ще се проведе на 22-ри февруари, петък, гранд хотел и СПА "Приморец".

Човек представя себе си непрестанно - в общуването с другите, в личния си живот, както и в работна среда. Презентациите пред публика пък, са нещо което често притеснява дори и иначе уверени в себе си хора. Затова, Мария Касимова-Моасе систематизира начините да комуникираме отлично във всяка една от тези обстановки - като включително учи какво задължително трябва да включим в мултимедийната си презентация и как да се държим пред камера. Цялата тази полезност е събрана в стегнат курс в рамките на точно един ден. Курсът включва не само лекционна част, но и чисто практически ролеви игри, които ще помогнат да изпитате новопридобитите знания и на практика.

Програма и теми включени в обучение "Презентационни умения"

I. Съвременният човек и неговите роли – презентирането като начин на продаване на себе си.

II. Външен вид и поведение

III. Език мой – приятел мой

IV. Триковете в класическата презентация и нови тенденции в презентирането

V. Разбор на чужда реч – работа по групи, ролева игра

VI. Презентиране в кратка форма – ролева игра

Обучението включва такса обучение, консултации с лектора, кафе-паузи, сертификат за участие и ключови компетенции. Цена за участие:

Индивидуално посещение без обяд: BGN 81.00

Индивидуално посещение с обяд: BGN 99.00

Посещение за ДВАМА без обяд: BGN 145.00

Посещение за ДВАМА с обяд: BGN 179.00

Местата са ограничени.

Презентационните умения са важна предпоставка за успеха ни и в личния живот, и в бизнес среда. Умението да оставиш отлично първо впечатление, да "обереш" притесненията си и да стоиш уверено на сцената пред аудиторията са безценни.

Ден по-рано, на 21 февруари (четвъртък) Мария Касимова-Моасе ще бъде лектор и на друго обучение с висока полезност – „Бизнес етикет и протокол“, което ще се проведе при сходни часови диапазон и условия.

Мария Касимова-Моасе е сертифициран експерт и консултант по етикет и протокол, преминала през обучения по "Minding Manners" в Лондон, ISPD в Брюксел и Частна школа по класически европейски етикет в Париж. Тя е създател и собственик на Ма Studio. През годините работи в БНТ и печатните издания "Стандарт", "24 часа", "Сега", "Демокрация" и други.

За допълнителна информация и записване: +359 56 910 910 | [email protected]