Мартин Богданов е под номер 5 в листата на ГЕРБ - СДС във Втори МИР Бургас

Мартин Богданов е под номер 5 в листата на ГЕРБ - СДС във Втори МИР Бургас

"В България няма как една партия да управлява. Няма нищо лошо в това да се влезе в коалиция, но да се знае кой и как управлява в нея. Да е ясно кой с какво влиза в коалицията. Управлението на страната ще се нуждае от предвидимост и от стабилност, да е стъпило на здрава основа. ГЕРБ е стабилна партия и може да поеме отговорност за бъдещо управление", смята Мартин Богданов - кандидат за народен представител от листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори Многомандатен избирателен район - Бургас. Извънредните избори за парламент ще се проведат на 9-ти юни заедно с редовните избори за Европейски парламент.

Мартин Богданов е за трети път в листата на ГЕРБ за националния вот. Сега обаче ситуацията е различна и това се усеща, и при срещата му с членове и симпатизанти на партията в Несебър. "Този път съм настроен по-позитивно, защото няма кой да ни изчегъртва, както беше преди две години. Сега с хората си говорим за проблемите. Повечето ги мъчат ежедневните неща като паркирането например, националната политика им е далеч, но ние им обясняваме, че тя пряко влияе на местната политика, затова е много важно на 9-ти юни да излязат и да гласуват", категоричен е Мартин Богданов.

Той усеща апатията, която е обзела хората, защото това са шестите избори в рамките на две години. Според хората, нищо не се случва в държавата. "Опитвам се да им обясня, че колкото по-малко гласуват, толкова по-трудно ще се случват нещата и техните проблеми по-трудно ще бъдат решени. Нашите задължения не свършват с гласуването в деня на изборите, напротив. Ние като избиратели трябва да изискваме от управляващите и в частност от нашите народни представители да изпълняват ангажиментите, които са поели пред нас по време на кампанията", категоричен е Богданов.

Ако влезе в бъдещия парламент, той ще се ангажира основно с проблемите в сферата на туризма. "Всяка година чувам да се говорят едни и същи неща. За да се реши проблемът в сферата на туризма в Слънчев бряг например, трябва да се обединят усилията на държавата, на общината и на комплекса. Държавата трябва да поеме инициативата, за да управлява заедно с общината и бизнеса. Трябва да се създаде един добър туристически продукт, който обаче да се рекламира навреме и по правилния начин", категоричен е Мартин Богданов.

А туризмът е важен за родното Черноморие и в частност за Несебър. Затова трябва да има ясна визия за години напред.

Мартин Богданов познава добре проблемите в този бранш и е готов да работи за решаването им, ако стане депутат. Той е под №5 в листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ - СДС. Коалицията се явява на парламентарните избори под №22.

Купуването и продаване на гласове е престъпление!