"MASTERHAUS" отваря нов магазин през март , както и прилагането на съвременни маркетингови методи за стимулиране на продажбите и не на последно място постоянните реинвестиции за увеличаване мащаба на дейността.

 

Новия строителен хипермаркет "MASTERHAUS" в Приморско е разположен на 3210 кв.м  застроена търговска площ. Инвеститорът е предвидил и 3000 кв.м открита търговска площ за едрите строителни материали, които ще са разположени в обособена „Строителна борса”, ориентирана към строители и инвеститори с цел комплексното им обслужване.

Освен удобната локация, настоящите и бъдещи клиенти на веригата ще се възползват от пълната гама материали за строителството и ремонта  на дома, ресторанта, хотела и градината.

Ексклузивно за региона на югоизточното Черноморие е предвиден и отделен сектор за специализирано оборудване на заведения за хранене и подслон.

"С отварянето на новия хипермаркет за строителни материали от веригата "MASTERHAUS" в Приморско целим да сме по-близо до нашите клиенти, да задоволяваме техните изисквания, като им предлагаме качествени стоки, компетентно обслужване и гъвкави цени", споделиха от ръководството на фирмата.