Ваня Христово (вляво) благодари за предоставената сума. Снимки Черноморие-бг

Ваня Христово (вляво) благодари за предоставената сума. Снимки Черноморие-бг

Майки дариха 1674.70 лева на фондация "Искам бебе". Идета за жеста е на Цветомира Борисова. Тя е една от 800 майки, които членуват в групата "Февруарски майчета 2017". "Всяка година събираме пари за подаръци на нашите деца, които разменяме. Решихме тази година да съберем средства и да ги дарим на фондацията. Много лесно се получи организацията", сподели Цветомира Борисова.

"В тази група сме жени, които сме имали проблеми със забременяването. Ние седем години чакахме нашата рожба и накрая само с хормонална терапия забременях. Сега съм майка на близнаци - момчета Калоян и Ясен", каза Моника Кошарова от Несебър. Тя дойде заедно с Цветомира Борисова на срещата с Ваня Христова - бургаския координатор на фондация "Искам бебе", за да предадат платежното. Средствата се преведени по сметка на фондацията.

"Парите няма да бъдат конкретно за някого от Бургас. Майките, които са участвали в събирането им са от цялата страна. На 14 и 15 юни се събираме във Варна и там ще решим на кого ще предоставим сумата", обясни Ваня Христова.

Галерия