Коледният базар е на 17-и декември

Коледният базар е на 17-и декември

Майки от Бургас стартираха инициатива за спасяването на едногодишната Велина. Тя има тумор на мозъка, който не може да бъде премахнат у нас. Операцията може да бъде извършена безкръвно в клиника в Турция, но срещу непосилната за самотната майка сума от 22 000 евро.

Затова бургаски майки организират концерт и благотворителен базар, с които да бъдат събрани средства за лечението на малкото момиченце.

В  каузата за събиране на средства се включва бургаската певица Тони Димитрова, която ще участва в благотворителния концерт "Коледният огън", който ще се проведе на 17 декември от 18:00 часа в НХК. Той се организира със съдействието на "Майки ГЕРБ" и "Мамите на Бургас".В него ще вземат участие още Група "Four", дует "Бургас", Стефан Диомов, Краси Кралева, танцова школа "Калиопе Денс" към спортен клуб "Аякс" с ръководител Марина Жейнова и танцова школа "Диамант" с ръководител Ивелина Тодорова.

Във фоайето ще има коледен благотворителен базар от 17:00 часа и урни на входовете на залата, където хората ще могат да оставят дарения.