Руслан Мъйнов играе и в Стая1313 в бургаския театър. Снимка Лина Главинова

Руслан Мъйнов играе и в Стая1313 в бургаския театър. Снимка Лина Главинова

Руслан Мъйнов ще разсмива бургазлии и гостите на града в пиесата "Лес" на А. Н. Островски. В комедията хитовият актьор, шоумен и певец влиза в ролята на Аркадий Щастливцев. Премиерата на най-новото заглавие в афиша на драматичен театър "Адриана Будевска“ е на 9-и ноември от 19.00 часа на голямата  сцена. В постановката на режисьора Богдан Петканин, освен Руслан Мъйнов, ще участва и актрисата Анелия Луцинова, в ролята на Аксиния Даниловна - Аксюша. На двамата гост-актьори ще партнират колегите им от трупата на морската Мелпомена Георги Стайков, Асен Лозанов, Аглика Бояджиева, Валери Еличов, Никола Парашкевов, Николай Стоименов и Златко Ангелов.

Вече са изкупени билетите за два от спектаклите, които ще се играят за месец ноември, установи проверка на сайт "Черноморие“. Това са "Лъжата“ с участието на Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и "Един безумен уикенд" - постановка на Николай Ламбрев-Михайловски.

За тези, които няма да успеят да гледат "Лес" на 9-и ноември, остава възможността да си закупят билети за 20-и ноември, съобщиха от касата на "Адриана Будевска". В афиша на театъра са включени за ноември и два гостуващи спектакъла. На 23-и ноември ще се играе "Случайната смърт на един анархист" от Дарио Фо на драматичен театър "Стефан Киров" - Сливен. В постановката на Иван Панев публиката ще види своя любим актьор Камен Воденичаров. На 28-и ноември на сцената на драматичен театър "Адриана Будевска" гостува Нов театър "НДК" - София с "Пилето, което каза ку" от Александър Урумов. Това е моноспектакъл на  Иван Юруков, припомниха от касата на морската драма..