PNR_2903

PNR_2903

Мечета и миньони - хит при шапките За тези, които още пазят детското в себе си, по-елегантният вариант са черните шапки само с уши, които още миналата година въведе известна модна марка.

Анимационните герои пък са много харесвани от най-малките. Тази година с втората серия на миньоните и шапките с техни ликове стана абсолютен хит. Има както във вариант на добре познатата шапка тип ушанка, така и с продължение за ръчичките. Тийнейджърите също предпочитат този интересен модел.PNR_2901PNR_2896
За по-традиционно настроените тази зима много актуални са шапките с кожени папулки. Почти няма девойка, която да не притежава поне един такъв чифт. Най-харесвани са класиките в черно и бяло. Моделите са плетени, което прави шапката изключително топла, а папулката наподобява истинска заешка опашка. Моделът напомня малко на скиорските шапки, но е в ежедневен градски вариант. По-елегантният  на този модел се явяват шапките с камъчета, които също са много актуални и предпочитани.
Шапките тип "руска зима" са особено топли и много подходящи за минусовите температури. Модерният им вариант са шапките с кожена подплата и ушанки. Предлагат се в различни цветове и моделите са унисекс - подходящи както за по-спортни дами, така и за господа.PNR_2892
Артистичните барети са препочитани предимно от по-елегантните дами. На пазара има голямо разнообразие от цветове и модели – както плетени варианти, така и от филц. Елегантните филцови шапки с периферия са по-рядко срещани, тъй като предполагат определен дрес код. Тези с големите периферии безспорно са хит този сезон и наред с елечето на дълъг косъм са сред нещата, които трябва да имате в гардероба си.
За господата изборът е далеч по-малък. Там вариантът е или каскет, или традиционната шапка.
Независимо коя е вашата шапка, важното е тя да е топла и комфортна. PNR_2894

Галерия