Медитацията помага за хармонията между душа и тяло

Хората, които посещават нейните курсове опознават вътрешния си свят чрез лекции и практически занимания за отключване на екстрасензорите си способности. Участниците в групата постигат спокойствие, познание и здраве и чрез релакс, и медитация. За тези, за които това е нова и непозната материя, се предлага запознаване с основните техники. След това всеки сам преценя, какво иска да стигне.

 

Някои от хората, които търсят помощта й искат само да се освободят от стреса, натрупан на работното им място.

Като човек, който от години се занимава с медитативни техники за себеусъвършенстване, изпитал тяхното въздействие, Зорница вярва, че хората имат право да открият истинската си същност, която не е само материална. "Земята навлиза в нов етап на своето развитие, което ще продължи с нас или без нас. Надявам се ние да не сме поредната изчезнала цивилизация, заради своите действия", смята бургазлийката.

Доказано е, че децата от последните няколко поколения са известни като "деца индиго" и "деца кристали". Повечето оттях не могат да се впишат в теглещия ги назад социум и затова са по-различни и най-често им залепят етикет "проблемни деца". Според Зорница тези деца се опитват да се променят, въпреки че нито училището, нито обществото им помага да открият истинската си същност.

"Вярвам, че ако хората са по-сетивни и по-отворени към духовното, този път ще бъде извярвян по-леко и по-бързо", твърди Зорница Биячева.

Тези, които искат да открият себе си чрез медитация, могат да се свържат с нея на телефон - 0898696050.