Концертът във Варна е в края на юни

Концертът във Варна е в края на юни

"Мери Бойс Бенд" ще представи новия си албум "Щастливи дни" на концерта в Летния театър на Варна, който е насрочен за 22-и юни, съобщи вокалистката на групата - бургазлийката Мария Мутафчиева.

"Щастливи дни" излезе по повод 23-та годишнина от създаване на групата. Албумът вече е на музикалния пазар. Записан, смесен и мастериран е от Искрен Искренов, в периода 2015 - 2018 година. Включва 10 песни, сред които добре познатите сингли от последните години: "Телефонът звъни", "Най-скъпият подарък", "Излишни думи", "Пак да срещна твоето лице" и заглавната песен - "Щастливи дни". Допълнение правят екзистенциалната "Вътре в мен", баладите - "На прага", "Двамата с теб" и "Няма път назад", както и типичната в стилово отношение "До края на света", която ще бъде представена като самостоятелен сингъл през есента и е дует между Мери и Миро.

Първото участие на групата в такъв формат е през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песните "Непознати улици", "Дългият път към дома" и "Слънчогледите" в учебниците по музика, "Мери Бойс Бенд" е една от най-популярните и обичани групи в България.

Концертът в Летния театър на Варна е с начален час 20:00.

Галерия