Михаела Филева ще изпълни песните от новия си албув 96

Михаела Филева ще изпълни песните от новия си албув 96

Михаела Филева идва в Царево, за да изнесе специален концерт в навечерието на големия християнски празник Рождество Христово. Концертът е подарък от Община Царево за жители на града. Той ще бъде и кулминацията на 23-ти декември.

Коледният базар отваря врати на 17-ти декември на площада пред народно читалище "Георги Кондолов 1914". На него ще се продават домашно приготвени сладки и сувенири, изработени от сръчните ръце на царевски джуджета. Коледният базар ще работи всеки ден от 17-ти до 23-ти декември.

От 17-ти декември пред коледната елха всяка вечер ще има празничен поздрав от музикалните и танцувални групи на Царево, които работят усърдно през цялата година, за да зарадват с изпълненията си своята публика, а кулминацията ще бъде на 23-ти декември с 3D mapping шоу, разказващо приказка за Дядо Коледа и децата от Царево, кулинарно шоу с Ути Бъчваров и екипа му, коите ще погалят небцето с вкусно приготвен свински кебап.

Градусът на настроението ще се поддържа от водещият Ники Станоев и от Михаела Филева със специална селекция от хитове и нови песни. Царево ще е сред първите слушатели на новите парчета на Михаела Филева, събрани в последния й албум "96". За него певицата работи с международен екип, а феновете й предричат нови хитове от ранга на "И аз съм тук", "Когато ти трябвам" и "На ръба на лудостта".

Галерия