Представлението ще бъде играно на морска сцена на 5-и юли

Представлението ще бъде играно на морска сцена на 5-и юли

Михаил Билалов идва с нова комедия в Бургас. "Разделям двойки по домовете" е спетакъл на Младежки театър "Николай Бинев", който ще гостува в Бургас на 5-и юли по покана на културна организация "Арт Мелпомена". Автор на текста е Тристан Птижирар, преводът от френски е на Снежина Русинова - Здравкова, режисьор на постановката е проф. Здравко Митков. В спектакъла участват - Искра Донова, Михаил Билалов, Николай Луканов.
Актьорите с лек хумор и доза мистерия потапят зрителите в атмосферата на ежедневни проблеми и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.
Двама влюбени се срещат отново след 7 години по много необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени. Ерик (Михаил 
Билалов) професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена.
Билети за "Разделям двойки по домовете" се продават на касата на НХК. Представлението е на 5-и юли от 19.00 часа в зала НХК.