Представлението е на 28-ми май от 19.00

Представлението е на 28-ми май от 19.00

Михаил Билалов ще разтресе Бургас от смях на 28-ми май с моноспектакъла си "БУМ-БУМ". Постановката е посветена на еволюцията на престъпното мислене и обещава купища забавление Какви са куриозите и забавните моменти, с които са изпълнени житието и битието на един подземен бос? Комедийният моноспектакъл е с автор Ваня Николова, режисьор е Лиза Шопова, а страхотната тематична музика е дело на Ангел Заберски.

"Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разказва ъндърграунд босът, изигран от Билалов в култовия спектакъл. За своя 50-ти рожден ден юбилей, той остава в компанията само на своя личен джаз оркестър и се отдава на спомени. Как се издържат четири бивши съпруги? Какви са новите секс символи мафиоти и какъв е образът на престъпниците на 21-ви век? Това са само част от култовите теми, по които героят на Билалов разсъждава и изстрелва остроумни лаф след лаф, взривявайки публиката от смях. Елате да се посмеете и вие и сложете ежедневието на пауза.

Представлението е на 28-ми май от 19.00 часа в залата на Културен дом НХК

Билетите за „Бум-Бум. Еволюция на престъпното мислене“ са в продажба на касата на НХК. Постановката гостува в Бургас благодарение на сдружение “Арт вокс“ и културна организация “Арт ателие".