Министърът на туризма Зарица Динкова дойде специално за празника във Варна. Снимки Община Варна

Министърът на туризма Зарица Динкова дойде специално за празника във Варна. Снимки Община Варна

Министърът на туризма Зарица Динкова и кметът на Варна Благомир Коцев и включиха тази вечер светлините на Коледната елха и на градската украса.

„Честит Никулден! Варна отново доказа, че има едни от най-талантливите деца. Благодаря Ви че сте тук, въпреки лошото време днес. Благодаря на треньорите, учителите и родителите и на всички граждани, че споделяме заедно празника. Честит да е денят, в който почитаме свети Николай Чудотворец, покровител на всички рибари и моряци! Честит празник на всички именици! Желая Ви уютни и топли празници! Да сте живи и здрави!“, каза пред събралата се публика на площад „Независимост“ кметът Благомир Коцев.

Живото коледно дърво в центъра на Варна е отрупано с нови декоративни елементи. За настроението на деца и възрастни беше организиран и празничен концерт, с участието на детски вокални и танцови състави. На сцената излязоха балет „Мелъди”, вокално студио „Ейнджъл войсес”, школа по танци „Ели денс“ и балетно студио „Звездна дъга“. Сред участниците бяха още формация „СТАР ДЕНС“, хип-хоп танцова формация „RIO CREW” , вокална формация „Бънджи Сингърс ” и детски танцов състав при СУ „Елин Пелин“.

В края на концерта, фойерверки и празнична заря зарадваха жителите и гостите на града.

Галерия