Антон Иванов (вторият отдясно наляво) е новият лидер на младежката структура на ДБГ - Бургас

Антон Иванов (вторият отдясно наляво) е новият лидер на младежката структура на ДБГ - Бургас

Антон Иванов е новият председател на Младежката структура на "Движение България на гражданите" в Бургас. Той бе избран на поста от Общото събрание на МДБГ, което се проведе в офиса на партията в морския град.

Антон Иванов е на 29 години от Бургас. Завършил е специалност "Тонрежисура и виртуални студийни технологии" в Софийски университет "Свети Климент Охридски". От 2008 г. работи в сферата на шоу бизнеса, управлява музикална компания, участва в работни групи за промени в Закона за авторски права и сродни права (ЗАПСП), член е на дружество за колективно управление на авторски права, свързани с музика – "Мюзикаутор", член на Българска Музикална асоциация - БМА. От 2015 г. усилено работи в сферата на разпространение на аудио и видео съдържание в онлайн среда, където си партнира с компании от САЩ, Русия, Франция и Австрия.

Иванов подчерта, че пред МДБГ стои сериозно предизвикателство – да отговори на нуждите на младите хора в сферата на образованието и пазара на труда. "Стремежът ни е младите хора на Бургас да бъдат граждански ангажирани, което включва участието им в различни видове инициативи. Младежката организация винаги е следвала и ще продължи да подпомага политиките на "Движение България на гражданите" и десните хора в борбата за силна държава на свободни хора, честно правосъдие, качествено здравеопазване и иновации в образованието", заяви Антон Иванов след избора си за председател на МДБГ.

"Вие сте хората, от които зависи реалното бъдеще на България и Бургас. Не позволявайте някой друг да решава вместо вас, да определя как да живеете. Вие не сте резервната банка от кадри, която се употребява по време на избори, а живата кръв на реформаторските, на десните политики", се обърна към младежите лидерът на ДБГ - Бургас Живко Табаков.