Цялостната инфраструктура на комплекса е на високо съвременно ниво, а спортуващите посреща рецепционист

Цялостната инфраструктура на комплекса е на високо съвременно ниво, а спортуващите посреща рецепционист

Бургас има нова модерна спортна база за тенис и скуош, която се намира на бургаската улица "Княз Александър Батенберг" №14. "Арена Приморец" е с площ от 3300 кв.м. и предлага несравними условия за упражняване на любимите спортове. На разположение на всички бургазлии и гости на града са две модерни закрити зали за скуош, както и две игрища за тенис с твърда настилка - едно открито и едно последно поколение закрито с покрив тип "балон" и климатизация, което позволява комфортна игра през всички сезони и има опция за отваряне към трибуната за публика през топлите месеци. Допълнителен плюс е, че след добавяне на допълнителна подвижна настилка, закритото тенис игрище може да се трансформира в подходяща и за други спортове зона.

Цялостната инфраструктура на комплекса е на високо съвременно ниво, а спортуващите посреща рецепционист. Базата разполага и със стена за катерене, подходяща за възрастовите групи от 5 до 12 г. След предварителна заявка децата очаква инструктор, който да ги насочи към успешния им път към върха. Част от инфраструктурата на "Арена Приморец" са и задължителните удобни съблекални и душове за спортуващите, както и лекарски кабинет, на разположение на медицинско лице при провеждане на турнири. Наличните ракети под наем правят базата подходяща и за начинаещи, които тепърва откриват тениса и скуоша и все още нямат собствено оборудване.

Допълнително, спортуващите могат да заявят занятие с треньор. "Арена Приморец" си сътрудничи с Борис Вишич – бивш професионален тенис състезател с опит над 25 г., работил като професионален треньор в Германия, Хърватска и България, както и с Борислав Капралев, който се занимава с тенис от 26 г. и има множество спечелени държавни и международни турнири в България и Франция и владее английски, руски и френски, което му помага в работата и с чужденци.

"Арена Приморец" работи целогодишно всеки ден, включително уикендите, от 8 до 20 часа, като можете да си запазите час на игрищата за скуош, тенис или стената за катерене с обаждане на тел.: 0894 78 88 71.

Комплексът вече има редовна аудитория трениращи, които споделят отлични отзиви. Заповядайте сами да се уверите в предимствата на най-новото спортно съоръжение на Бургас.

Галерия