Световните звезди Донка Ангъчева и Лидия Байч ще изнесат ексклузивен концерт в България на 7-ми октомври (събота) от 19.00 ч. Културен дом НХК - Бургас. Именитите пианистка и цигуларка свирят от много ранна възраст и са истинска сензация на музикалните сцени по цял свят. Концертират с най-добрите диригенти, колеги – музиканти солисти и оркестри и са многократно награждавани. Всяка има своята изключителна кариера, като са изнасяли и преди общи концерти в чужбина.

Музикалният спектакъл, който ще представят в Бургас, носи името Fusion Passion. Двете дами ще свирят произведения на норвежкия композитор, пианист и диригент Едвард Григ; на австрийски композитор и един от най-забележителните цигулари на ХХ-ти век Фридрих-Макс „Фриц“ Крайслер и на Астор Пиацола, познат за публиката като "El Gran Ástor" или Великият Астор - човекът, качил тангото на концертната и оперната сцена в Аржентина.

Разкошният концерт, задължителен за всички ценители на истински добрата и класна музика, е част от програмата на VI Фестивал на изкуствата "Порт Прим Арт Фест", който се организира от символа на гостоприемството на Бургас гранд хотел и СПА "Приморец. Билетите за събитието са в продажба на каса "Часовника".