DSC_1589

DSC_1589

На среща с АБВ в Карнобат поискаха работа за младите листатата на коалиция "Алтернатива за българско възраждане" (АБВ) от Втори многомандатен избирателен район - Бургас. Младежката безработица, ниските доходи и трудното намиране на работа вълнуват хората в община Карнобат. Заради невъзможността да осигурят прехраната на семействата си, младите напускат общината, признаха местните. Те споделиха проблемите си, въпреки че днес е празникът на Карнобат. На 26-ти септември Православната църква почита свети Йоан Богослов.DSC_1627

Водачът на листата на АБВ генерал Михо Михов, кандидат-депутатите Георги Каров и Ганка Динкова, както и областният координатор на партията Петко Иванов бяха специални гости на празника. Поздравителен адрес до жителите на Карнобат изпрати президентът Георги Първанов (2002-2012) и лидер на АБВ.
Карнобатлии не пропуснаха да стиснат силната ръка на генерал Михов и го спираха да го поздравят. Неотлъчно до него бе и Ганка Динкова кандидат-депутатът на АБВ от Карнобат. Тя е икономист, работи в банка и е добре запозната с проблемите на общината.
След като се срещнаха с жителите на Карнобат, генерал Михов, Георги Каров и Петко Иванов разговаряха и с кмета на община Айтос Васил Едрев. Те посетиха Айтос, където се срещнаха и с членове и симпатизанти на АБВ.
Коалиция АБВ участва на предстоящите парламентарни избори за 43-то Народно събрание с бюлетина №14.