Турнирът ще се проведе в две части

Турнирът ще се проведе в две части

Едни от най-известните танцьори от цял света ще журират участниците в Националния брейк денс турнир, наречен "Battle Time", който ще се проведе на 17-и март в Младежкия културен център в Бургас. Целта е да се подкрепи развитието на този вид танц и култура у нас. Турнирът е разделен в две категории - едната е за групи или отбори от 5 до 8 деца на възраст до 16 години, втората е за момичета и жени над 16 години.

Брейк надпреварата ще бъде разделена на два етапа. Първият е battle квалификации, което значи люти брейк битки между отделните участници. Този етап ще се проведе при закрити врати в Младежки културен център, с начало 12:00 часа в събота, 17 март.

Вторият етап - Show (до 5 минути на отбор), ще е насочен към широката публика. Той ще представи съвкупност от хореографиите на всички групи и индивидуални изпълнители момичета, както и финалните битки от предишния етап.

Журито, което ще оценява състезателите са -  Пауло Нунес - Холандия (Paulo Nunes - Holland); Валентина Нагата - Рамос - Франция (Valentine Nagata - Ramos - France); Петър Атанасов - България.

Шоуто е с начален час 19:00 часа, мястото е зрителната зала на Културен дом на нефтохимика. Входът е 3 лева.