Музикално-танцов спектакъл ще съпровожда церемонията по награждаването

Музикално-танцов спектакъл ще съпровожда церемонията по награждаването

10-те най-добри спортисти на Бургас за 2018 година ще бъдат наградени на специална церемония на 20-ти декември в плувен комплекс "Парк Арена ОЗК". За целта ще бъде построена 12-метрова сцена върху водната площ на басейна, изградена от над 240 понтонни куба - нещо, което се случва за първи път в града.

За втора поредна година Община Бургас ще връчи призове и в други три допълнителни категории - "Млад талант", "Спортист с увреждания" и "Отбор на годината". Класирането ще се извърши по регламент, в който първенците се избират чрез анкети от спортните журналисти. Желанието на организаторите е да подарят един истински празник на заслужилите спортисти в края на календарната 2018 г., на прага на новата 2019 г.

Внушителното усещане да ходиш по вода по време на церемонията за награждаването на най-добрите в спорта, ще бъде допълнено от впечатляваща въздушна акробатика на артистите от "Fireter". Представленията им съчетават театър, кокили, музика, огън, танци с незабравимо въздействие върху публиката.

В програмата тази година ще се включат още международно признатите призьори от танцова школа "Дюн", а "черешката на тортата" ще бъдат любимите Тото и Лъчо от рап дуото "Скандау".

Входът за церемонияа е свободен!