Престижното списание Forbes обяви братя Сафронови за Илюзионисти номер 1 в Русия

Престижното списание Forbes обяви братя Сафронови за Илюзионисти номер 1 в Русия

Илюзионисти номер 1 на Русия - братя Сафронови ще представят най-новото си шоу "Мълния" на 11-и февруари в София, в зала 1 на НДК и на 13-и февруари във Варна във Двореца на културата и спорта. В мащабното, фантастично шоу "Мълния", иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.

Престижното списание "Forbes" обяви братя Сафронови за "Илюзионисти номер 1 в Русия". Братя Сафронови  са победители и в номинациите: "World Best big illusion" от международния фестивал "Wizard trophy", "Най-добро илюзионно шоу" на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за "Принос към световната илузия" - "Wizard trophy".

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са: "Ходене по стена" – номер в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м., при температура минус 20 градуса по Целзий, "Опасен влак" - номер в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години. "Преминаване през стена" - номер в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца й. "Измъкване от аквариум под вода" - номер в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 м., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 години магическите шоу-спектакли на братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света.

Шоу-спектакълът "Мълния" е подходящ и за възрастни, и за деца. 

Братя Сафронови са в България по покана на "Degris Events".

Билетите се разпространяват в касите на НДК (София), ДКС (Варна) и в интернет.

 

Галерия