SPICE Music Festival ще се проведе на 2-ри и 3-ти август в Бургас

SPICE Music Festival ще се проведе на 2-ри и 3-ти август в Бургас

Шестото издание на "SPICE Music Festival 2024"  "чука" на вратата! Тазгодишното му издание ще се проведе на 2-ри и 3-ти август в Зоната за обществен достъп на пристанището в Бургас.

В първият фестивален ден – 2 август 2024 – сцената на фестивала ще взривят 2 Unlimited, Haddaway, немската транс група Eragma, денс формацията Groove Coverage, KLF feat. GODDESS, Wanda Dee и Evi Goffin ex-Lasgo. А на 3 август 2024 атмосферата ще нажежат с хитовете си британския рапър с индийски корени Paniati MC, един от първите брейкденс артисти в Европа Captain Hollywood Project, евроденс идолът E-Type, покорителят на класации John Newman, Gareth, David Tavare и Italo Brothers.

E-Type, 2 Unlimited и Haddaway се връщат на "SPICE Music Festival" по желание на феновете на фестивала, които ги пожелаха в специална анкета, а артистите не се поколебаха да приемат отново поканата да гостуват в България и да се срещнат отново с една от най-добрите публики в Европа!

"SPICE Music Festival" е вече традиционна лятна фиеста за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и нямат търпение да си припомнят хитовете и танците, които превземаха дискотеките през 90-те. Впечатляващ звук, въздействащи визуални ефекти и много добро настроение ви очакват на Морска гара в Бургас в първия уикенд на август!

За първи път на сцената ще бъде обособена специална зона, където най-големите фенове на "SPICE Music Festival" ще могат да танцуват и да се насладят на своите любимци на една ръка разстояние по време на техните изпълнения. Пропуските за тази зона са ограничени и ще се продават от 15-ти юли до изчерпването им.

Както винаги в зоната на фестивала ще бъдат обособени достатъчно места за храни и напитки.

Галерия