През 2019 година блясъкът не присъстваше само върху един акцентен пръст

През 2019 година блясъкът не присъстваше само върху един акцентен пръст

Сега, в първите дни на новата 2020 година, можем да направим равносметка за най-използваните техники в маникюра за изминалата 2019.
Повлияни от тенденциите при руските гурута в маникюра, използвахме брокат, кристали (не камъни, а кристали, за които ще дам пояснение по-нататък), огледални пигменти, топ лак с брокатени частици, всякакви цветове фолиа, лакове тип котешко око, хромирани ленти, бижута за нокти и много други аксесоари.
Това, което беше характерно за маникюра през 2019 година е, че блясъкът не присъстваше само върху един акцентен пръст (напр. безименния), а цялостната концепция съдържаше "гламър" ефект.
Клиентките, които посещават Posh beauty studio масово започнаха да намират разлика между камък и кристал. Предпочитани бяха кристалите "Сваровски", за които дамите, които редовно посещават студио за красота са готови да заплатят по-голяма сума пари, но да носят блясъка на кристали.
За разлика от 2019 година, 2020 година ще е с доста по-различна тематика. Стилът ще се промени, ще се залага на по-семплото, но какви точно ще са тенденциите, очаквайте в следващата тема.

Галерия