Срещата ще се играе днес на спортен център Изгрев

Срещата ще се играе днес на спортен център Изгрев

Бургаския футболен клуб "Нефтохимик" ще изиграе първия си домакински мач от пролетния полусезон в събота 25-ти март в спортен център "Изгрев". Срещата от първенството на "Б" регионална група "Център" срещу отбора на ФК "Свети Никола" е с начален час 15:00. Станислав Жеков ще може да разчита на всички свои футболисти. От фенклуба на "Нефтохимик" подготвят специална хореография на трибуните.

Вече стартира кампанията "Спорт за всяко бургаско дете", в която партньор е ФК "Нефтохимик". Инициативата е подкрепена от Община Бургас и Регионално управление на образованието в Бургас. Идеята е повече бургаски деца да се запалят по спорта и да водят активен начин на живот. Лекторите на кампанията Валерия Дочева, Цанко Цанков и Кирил Танев ще посетят 7 бургаски училища до края на учебната година.

"Нефтохимик" участва в инициативата като един от спортните клубове, който ще предлагат свободни тренировки за деца. Желаещите да започнат да спортуват редовно във футболните формации на "Нефтохимик" трябва да представят ваучери на кампанията. За повече информация относно заниманията по футбол в кампанията "Спорт за всяко бургаско дете" можете да се свържете с офиса на клуба на телефон 0890 56 1962 или на имейл адрес [email protected].