Нефтохимик победи противника като успя да отбележи 2 гола. Снимки ФК Нефтохимик

Нефтохимик победи противника като успя да отбележи 2 гола. Снимки ФК Нефтохимик

"Нефтохимик" победи с 2-0 отбора на Странджанец - Царево в среща от 10 кръг на "А" Окръжна група Бургас. На своя стадион зелените успяха да отбележат два гола след почивката и да вземат трите точки.

Първото полувреме премина оспорвано с малко положения пред двете врати. Гостите, които са с втората най-добра защита в първенството, успяваха да се противодействат ефективно срещу нападателите на "Нефтохимик".

През второто полувреме домакините увеличиха оборотите и стигнаха до две попадения. Първият гол бе плод на индивидуална изява на Мирошник, който овладя една отбита топка на дъгата на наказателното поле, напредна между защитниците на гостите и вкара под напречната греда. Вторият гол дойде след изпълнение на статично положение в центъра. След ценриране и свалена топка Алекс Димитров със силен удар от малка дистанция покачи на 2-0. Малко след гола Димитров напусна терена поради контузия. На негово мястото в игра влезе роденият през 2007 година Денис Токмак, който се включи активно и създаде неприятности за защитата на гостите. Дебют за първия отбор на Нефтохимик в този мач направи още един юноша на клуба – роденият през 2006 Теодор Николов, който започна мача като десен защитник.

"Нефтохимик": Тотев, Т. Николов, Славов, Кръстев, П.Николов, Славилов, Попов, Димитров, Исмаилов, Иванов, Мирошник

Голмайстори: Мирошник 60′, Димитров 65′

Галерия