"Несебър" атакува “А” група

"Съперникът е много силен, но ние не сме отписали мача и ще се борим докрай", каза Мирчев. Шуменци пристигнаха в петък вечер в Несебър. Голмайсторът на тима Красен Вълков е с травма, но попадна в групата, а участието му в днешната среща ще се реши в последния момент.
В "Несебър", който преди два кръга победи безпроблемно лидера "Спартак" (Вн), няма наказани. Единственият, който няма  да играе, е Грозев, тъй като здравословното му състояние изисква оперативна намеса. "Волов" е традиционно труден съперник за домакините, но след двете последователни победи настроението в отбора е приповдигнато. В никакъв случай обаче няма да се стигне до подценяване. Ако въобще възникнат някакви вълнения,то ще е заради  продължаващото забявяне на изплащането на заплати и премии на футболистите.
Преди този кръг "Несебър" е на второ място в класирането и при победа днес ще излезе начело, тъй като мачът на лидера в групата "Спартак" срещу "Добруджа" бе отложен. Гостите от "Волов" заемат 12-то място, само на две точки от опасната зона.
Максим Момчилов