Нещо ново и различно се случва, каза водачът на листата Бенчо Бенчев. Снимки Лина Главинова

Нещо ново и различно се случва, каза водачът на листата Бенчо Бенчев. Снимки Лина Главинова

Някои от участниците в предизборната кампания я започнаха с "Ще направим". Ние с това, което вече сме направили. Ние не обещаваме, ние действаме. Това каза Ангел Божидаров - втори в листата с кандидати за общински съветници на местна коалиция "Ние, Гражданите" на закриването на предизборната им кампания. Три от нещата, които вече са факт са - паркинг за 150 000 лева в комплексите "Възраждане" и "Братя Миладинови", Рибния фестивал и Парка на миниатюрите. И трите са по предложение на Божидаров по време на мандата му като общински съветник.

"Нещо ново и различно се случва. След 27-ми октомври нашите началници ще бъдат бургазлии. Ще положим усилия да реализираме идеите ни", каза водачът на листата Бенчо Бенчев.

"Много се радвам, че съм част от листата. Благодаря за поканата към мен. Работихме усилено този месец, имаше и напрежение", сподели третиият в листата Тодор Ангелов.

На закриването на кампанията бяха представени всички кандидати за общински съветници. А поздрав и пожелание за успех отправи с песните си Мустафа Чаушев.

"Ние, Гражданите" участва в под номер 68 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия