Николай Попов отпадна от битката за спечелване на титлата MasterChef 2018. Снимки MasterChef

Николай Попов отпадна от битката за спечелване на титлата MasterChef 2018. Снимки MasterChef

Николай Попов напусна "MasterChef" след драматичен кулинарен двубой срещу съименика си Николай Немигенчев. Така в битката за титлата тази година остават трима бургазлии - Станислав Райчев, Кристиана Лазарова и Махмуд Ал Байруми.

Станислав е на 32 години и е пожарникар. Мечтае, ако спечели титлата да отвори ресторант, където ще се предалага храна за неговите колеги огнеборци.

Махмуд е на 38 години и е роден в Кувейт, но след войната в Персийския залив семейството напуска родината и сега той живее в Бургас. Той мечтае, ако стане тазгодишният победител в кулинарното предеване, да отвори ресторант, в който ще се предлагат ястия от цял свят.

Най-малката представителка на Бургас, която продължава в борбата за спечелването на "MasterChef", е Кристиана Лазарова на 26 години. Тя мечтае да се превърне в женския Джейми Оливър.

Николай Попов и Кристиана Лазарова има своите последователи в социалните мрежи. На страниците си там те споделят ястия, които са приготвяли по време на участието си в кулинарното състезание.

Галерия