Марти Синтрон - създателят на No Mercy е специалният гост на феста тази година. Снимка Архив Черноморие-бг

Марти Синтрон - създателят на No Mercy е специалният гост на феста тази година. Снимка Архив Черноморие-бг

Създателят на култовата група "No Mercy" - Марти Синтрон ще свири на Фестивал на цацата тази година. Четвъртото му издание ще се проведе от 12-ти до 14-ти юни в Кранево. Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево! Сред тях са парчетата "Where Do You Go", "Please Dont't Go", "Hello - How Are You" и други.

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и българската група "Контрол", както и актьорите - Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което говори с морето - Панайот Панайотов. Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове!

Организаторите са приготвили атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, "Бягане с токчета" и "Бирена миля", лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства. Входът е свободен.