Фестивалът ще събере музиканти и меломани на 9-ти и 10-ти август в Бургас

Фестивалът ще събере музиканти и меломани на 9-ти и 10-ти август в Бургас

"No Mercy" става част от летния музикален фестивал на Бургас - "SPICE Music Festival", който ще събере на една сцена любими изпълнители от 90-те години на миналия век.

Фестивалът ще събере меломаните, израснали с музиката на 12 изпълнители и групи от това време, сред които East 17, 2 Unlimited, Rednex, Sonique, Dr. Alban, Cappella, La Bouche, SNAP и други.

"Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година", заканва се Тери Колдуел от "East 17", а Haddaway добавя: "Ако не сте там, изпускате купона". "Ще бъде невероятен уикенд, елате с приятелите си на 9 и 10 август в Бургас", приканват и Cappella.

На сцената на фестивала ще се качат също така "Ъпсурт" и "Deep Zone Project", които ще загреят феновете с техните хитове от 90-те!

"SPICE Music Festival" е събитие за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и все още си спомнят хитовете от това десетилетие, на които се танцуваше в дискотеките.

"За съжаление, че "C+C Music Factory" няма да успеят да пристигнат в Бургас, тъй като член на групата ще става баща, поради което колегите му отменят всичките си участия в периода 1-15 август 2019 г.", съобщи Николай Тодоров - организатор на фестивала. Той ще се проведе на 9-ти и 10-ти август на територията на пристанището.

До 31-ви юли се продават промо билети на преференциални цени - двудневен билет - 77 лева, а от 1-ви август - 88 лева. Еднодневни билети ще се продават само на място.