dj-vadim

dj-vadim

Нов фест събира меломани в Летния театър с микс от изпълнения на живо и DJ сетове от чуждестранни и български изпълнители.

Сред основните гости на събитието ще са винаги добрият тандем на R&B изпълнителката Yarah Bravo и нейния верен другар DJ Vadim. Меломаните ще могат да се насладят и на силната страна на българската музикална сцена в лицето на Рут Колева и любимата на няколко поколения група "Ревю". Емоциите ще подсилват и няколко популярни диджеи от българските клубове. Организаторите обещават да добавят още приятни музикални изкушения, като пълната програма на събитието ще бъде анонсирана следващата седмица.RuthKoleva

От години комбинацията между DJ Vadim и Yarah Bravo не спира да носи усмивки на многобройните им фенове по целия свят. Сладкият, гъделичкащ глас на певицата, израснала в Швеция в семейството на чилиец и бразилка, е живото доказателство, че в съвременната R&B и соул музика има място не само за секси визия, но и за талант, идващ дълбоко от сърцето. А този талант влиза в идеален ритъм и такт с помощта на продуцентските способности на хип-хоп и бийт звездата, родена в Санкт Петербург, израснала в Лондон и подвизаваща се в момента в Ню Йорк - DJ Vadim.

Концертите на истинските ветерани в българските ню-уейв среди, група "Ревю" винаги са радост за ухото не само в клубовете и по сцените в България, но и в чужбина, а на "Sea Garden Festival" ще можем да чуем, както любими техни класики, така и някои от по-новите им парчета.

Новата българската следа в соул и ню джаз музиката Рут Колева пък обещава час и половина, изпълнени с авторска музика и преработки на някои от любимите си вдъхновения. Заедно с пианиста и тромпетист Филип Александров и с барабаниста Васил Вутев един от най-разпознаваемите нови български гласове създава емоционално музикално преживяване, отвело името Рут Колева на сцени като лондонския клуб Jazz Cafe, виенския Waves, както и на музикалния пазар не само в България и Европа, но и в Япония.

За високия градус на парти настроението ще се грижат и някои от най-качествените представители на българската диджей гилдия. Публиката може да се подготви за диско и буги тръпки от Ramsey Hercules, качествена фънк, бийт и хип-хоп селекция от Pheel и Funktool, бразилски и груви ритми от Ihou, приятна хаус и електро лежерност от Valentine, най-доброто и най-новото от съвременната музикална сцена от тандема Sirius & Methodikal, както и силна смесица от звуци, които предизвикват желание за танци, от Peter Skoog, Selector Stiliyan и Добо Марзов.

Билети за "Sea Garden Festival" на 9 август са вече в продажба на цена 12 лева.