Фестивалът ще се проведе първия уикенд на август месец в Бургас

Фестивалът ще се проведе първия уикенд на август месец в Бургас

Нови изпълнители се присъединяват към третото издание на "SPICE Music Festival", което ще се проведе на 6, 7 и 8 август 2021 година. 

"Нямам търпение да се кача на сцената на фестивала. Гледах видеоклипове от миналите издания – изглежда невероятно! Така че, България, пригответе се за сериозно парти и тази година!", предупреждава Danzel, на когото дължим денс хита Pump it up.

Другите звезди от 90-те, които ще пристигнат в Бургас са DJ Bobo със забележителното си шоу Kaleidoluna, Maxi Jazz - основателят и неповторим глас на култовите Faithless, британците Stereo MC's, Leeroy Thornhill - един от основателите на Prodigy, лошото момче на американския рап Coolio, без чийто хит „Gangsta`s Paradise" 90-те години нямаше да бъдат същите; C-Block, Masterboy, Nana,Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, германците U96 и Vengaboys!

А към атрактивната програма се присъединяват и още две емблематични за 90-те имена: E-Type и Jenny от шведската група "Ace of Base".

"90-те години бяха уникални по свой собствен начин – духът им продължава да живее и енергията им е несравнима. Чували сме много за българската публика и нямаме търпение да се срещнем с нея в Бургас!", споделиха германците U96.

Другото събитие, което в никакъв случай не трябва да пропускате, е дългоочакваното събиране на Дони и Момчил на една сцена, което ще се случи в рамките на "SPICE Music Festival". Никой не знае дали тази колаборация ще се повтори някога отново, така че не пропускайте да си припомните какво бяха. Съвместната им изява ще е с музикантите от "Фондацията" и е под надслов: "Фондацията представя Дони и Момчил".

За съжаление, за втора поредна година Bomfunk MC's отказаха предварително поетия ангажимент и няма да ги видим в Бургас, но организаторите вече доказаха, че могат да се справят с всякакви непредвидени ситуации и в момента преговарят с достойни заместници на финландците.

Тридневните билети за фестивала все още са на цена 120 лева.

Галерия