Пристанището на Царево е едно от местата, където е сниман сериалът. Снимка Архив Черноморие-бг

Пристанището на Царево е едно от местата, където е сниман сериалът. Снимка Архив Черноморие-бг

Новият телевизионен сериал "Ол инклузив", чиято премиера в ефира на Нова телевизия е тази вечер от 20.00 часа, е своеобразна реклама за град Царево и региона. Той е сниман през миналата година на територията на морската община - от къмпинг "Оазис" до Царево. "Познавам се с продуцента на сериала Краси Ванков. Екипът избра най-подходящото място за снимки - територията на общината. Ние не сме участвали финансово в реализацията на сериала, но указахме съдействие по време на снимките", каза пред "Черноморие" кметът на община Царево Георги Лапчев.

Кастингът за статисти в "Ол инклузив" са се провели в читалището в града. Във филма участват много жители на Царево, Лозенец и Ахтопол. За тях ще бъде любопитно да се видят на малкия екран.

"Знам сценария, но не мога да разкрия подробности от него. Това ще бъде забавен филм, който ще покаже най-хубавите места в общината. Жителите на Царево ще видят пристанището, плажа, различни места", допълни Георги Лапвеч.

"Ол инклузив" разказва историята за вълнуващото лятно приключение на две приятелски семейства. Ваканцията им на Черноморието се оказва по-различна от очакваното и им поднася неподозирани житейски уроци. Приятелите разбират, че мечтаният 5-звезден лукс не може да се сравни с лукса човек да има семейство и близки, с които да посреща хубавите, но и трудните моменти в живота. Колко променени ще се завърнат героите от приключението – предстои да разберем през следващите месеци.

В сериала участват Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев. Те ще изиграят главните роли в щурата лятна комедия. Свежо настроение носи и едноименната песен, създадена специално за сериала в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.