Klayderman

Klayderman

Новогодишното турне на Клайдерман започва от Варна

новогодишен цикъл от многобройни изяви в Европа и Азия. 

Той вече зарадва почитателите си в Дъблин, където гостува в "Grand Canal Theatre" на 13 ноември, на 27 ноември ще излезе пред чилийските си фенове в "Teatro Casa de Piedra" в Сантяго, а три дни по-късно ще бъде в "Teatro Central de Asuncion" в Парагвай.
Варненският му концерт на 14 декември е началото на дълго турне, което ще премине през София на 15-и и Москва на 18 декември, за да се насочи към огромните публики на Китай. Там французинът ще започне и новата 2012 година с концерт в "Grand Stage" в Шанхай точно на 1 януари.
На 14 декември на сцената на зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта Клайдерман ще излезе с Класик ФМ М-тел оркестър и с френския перкусионист Даниел Чамполини. 
Във Варна френската звезда ще се настани в дизайнерския хотел "Графит". От разнообразието от четири различни стила, които престижният хотел предлага, той избра спокойствието на "Другия етаж", залагащ на сдържаната елегантност на черно-белите и графитови цветни решения и на минималистичната чистота на линиите в интериора. 
Билетите за концерта на Клайдерман във Варна се продават при всекидневно нарастващ интерес. Вече свършиха 30-левовите, силно намаляха и билетите от 40 лв. Цените на останалите билети са по 50, 60, 70 и 80 лв. 
Концертът на Ричард Клайдерман във Варна се осъществява от агенция "Елит мюзик" с подкрепата на Община Варна, хотел "Графит", търговски център "Вива" и хотел "Аква".

Днес+