Всеки, който има желание и може - да помогне

Всеки, който има желание и може - да помогне

45 000 лева са необходими за поредната животоспасяваща операция на седемгодишния Радо от Бургас. Сумата трябва да бъде събрана до 3-и януари. 
Във фейсбук групата "Да помогнем на Радо оздравее" администраторите почти ежедневно съобщават за състоянието му, предавайки актуална информация от родителите му, които са неотлъчно до него. Стотици, а често и хиляди подкрепят малкото дете в ежедневната му битка за живот, радват се на всеки, макар и малък лъч надежда, тъгуват, когато новините не са добри.
Ради е болен от четири години. Той страда от агресивна форма на рак на меките тъкани. Три години семейството му го лекуваше само с помощта на приятели, роднини, продажба на имоти. От година със събирането на средствата за Радо са се заели администраторите на групата: "Да помогнем на Радо оздравее". За Радо има проведени 3 успешни кампании за набиране на средства .
От днес започва 4-та кампания, но времето е прекалено малко, затова администраторите на фейсбук страницата, която подкрепя кампанията се обръща за съдействие към всички, които биха могли да помогнат.
Всичката предходна медицинска документация, както и информация за детето я има във страничката му : Да помогнем на Радо да оздравее
https://www.facebook.com/sos.rado/?hc_ref=ARTcfNbMSoBOBq69A6MS08sG7bus2WbbIuGc42bUX1AVzRKXe5ui012inNX8qNxaR-s&fref=gs&hc_location=group