Няколко красавици ще дефилират на събитието в Приморец

Няколко красавици ще дефилират на събитието в Приморец

Най-голямото благотворително ревю на Бургас "Lady's Fashion Trends", ще събере цяла плеяда красавици. На 23-и февруари в гранд хотел и СПА "Приморец" ще дефилират победителките от най-престижните конкурси за красота по родното Черноморие. Сред тях са победителките в миналогодишния "Мисис Бургас" - Надя Недялкова, Кристина Стаматова и Ваня Димитрова, "Мисис България Юнивърсал" - Валя Жекова, първата подгласничка на "Мис България" - 2016 и 2017 г. - Рени Радева и Йовита Георгиева, "Мис Созопол 2017" Габриела Панайотова и други.

Прекрасните дами ще покажат актуални булчински, официални и спортно-елегантни тоалети, дело на популярни и обичани бургаски модни брандове. Прическите на моделите са доверени на салон "V.I.P. Christian of Roma", а макиажът на топ гримьорката Теодора Калчева. Допълнителен блясък към събитието ще добавят изисканите бижута от най-новата колекция на "Сваровски", които ще допълват цялостната визия на моделите.

"Lady's Fashion Trends" е изцяло благотворително събитие, инициирано за 2018 г. от Йовита Георгиева - "Кралица на Бургас" и първа подгласничка на "Мис България" за 2017г. Входът е само с покани, като събраните от продажбата им средства ще бъдат дарени на танцов клуб "Нефтохимик - 78". Водещ на ивента ще е прекрасната Гери Дончева.