Nana за втори път се качи на сцената на фестивала. Първото му участие беше преди 3 години. Снимки Черноморие-бг

Nana за втори път се качи на сцената на фестивала. Първото му участие беше преди 3 години. Снимки Черноморие-бг

Обявиха първите аристи, които ще излязат на сцената на "SPICE Music Festival" на 2-ри и 3-ти август 2024 година. Имената им станаха ясни в разгара на втората фестивална вечер, след участието на Nana. Първите 1000 меломани успяха да си купят промо билети на цена от 88 лева и вече нямат търпение след година отново да дойдат в Зоната за обществен достъп на пристанището в Бургас, за да чуят - E-Type, 2_Unlimited, Eragma, Garet Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lason и Groove Coverage=

E-Type и 2 Unlimited вече са били на сцената на фестивала, а феновете им непоколебимо ги пожелаха отново в специална анкета. Впечатлени от българската публика, артистите не се поколебаха да приемат поканата за повторно участие през 2024.

Една от най-успешните немската денс формации "Groove Coverage" подготвят незабравима програма за българската публика, от която неизбежна част ще бъдат хитовете, оглавявали немските чартове в началото на 2000-та година - "Moonlight Shadow", "God is a girl", "Poison".

Английския певец и актьор Gareth Gates е един от първите участници в телевизионното шоу за таланти Pop Idol и от 2002 година създава редица световноизвестни хитове, някои от които непременно ще чуем в Бургас следващия август.

Немската транс група Fragma, оглавявали класациите в цяла Европа, Щатите и Австралия с хитовете си в края на 90-те и началото на 2000 г, споделиха, че нямат търпение да се срещнат с българската публика.

Evi Goffin от белгийската електронна група Lasgo обещава да зарадва феновете на групата с най-големите им хитове "Something", "Surrender" и "Alone", а купонджиите от Italo Brothers са другата немска денс формация, която ще стегне багажите за Бургас през август 2024. Артистите, популярни в цяла Европа с парчетата "Stamp on the ground", "My life is a party" и "This is the night life", изпратиха специален поздрав на българската публика и обещаха незабравимо парти  за всички.

Билетите са в продажба, като до 31-ви август цената е 99 лева.

А втората фестивална вечер на петото издание срещна меломаните с "Гумени глави", с Kate Ryan, Nana, SNAP, Lucenzo и DJ Dian Solo.

Галерия