Снимката на Лина Чапкънова от Царево бе една от отличените в четвъртото издание на конкурса ни

Снимката на Лина Чапкънова от Царево бе една от отличените в четвъртото издание на конкурса ни

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Това е и повод сайт "Черноморие" да обяви началото на петото издание на фото конкурса "Бебе под елхата". Ние ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали за първи път пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Най-забавните снимки ще бъдат премирани. Собствениците на три от фотосите ще получат специални награди, които засега ще запазим в тайна.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2020 година - Ден на родилната помощ. Екипът на сайта, воглаве с фоторепортера ни Лина Главинова, ще определи трите най-забавни снимки, които ще бъдат наградени.