По Черноморието облачността ще е значителна, с повече слънце в часовете преди обяд. Снимка Лина Главинова

По Черноморието облачността ще е значителна, с повече слънце в часовете преди обяд. Снимка Лина Главинова

Облачността днес ще се увеличава и вплътнява и след обяд вече ще е значителна. Привечер от запад ще започнат слаби валежи от дъжд, до полунощ ще завали на места и в Централна България.
Вятърът ще е от запад-северозапад, умерен до силен и с него ще нахлува по-студен въздух. Максималните температури ще са от 13-15 градуса в Северозападна България, до 19-21 градуса на места в Горнотракийската низина, предаде vesti.bg.
Над планините облачността ще е значителна и след обяд в масивите от Западна България, а до полунощ и в Централна ще има валежи от дъжд, над около 1800 метра от слаб сняг. Ще духа умерен и силен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9 градуса, на 2000 метра – около 2 градуса.
По Черноморието облачността ще е значителна, с повече слънце в часовете преди обяд. Почти без валежи. Ще духа слаб, след пладне - до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 16 и 19 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, а температурата на морската вода – 8-9 градуса.