Pozarna1

Pozarna1

Огнеборци мерят сили в състезания

"Правилника за Пожароприложен спорт - 2013г." на Българската Федерация по Пожароприложен Спорт и имат за цел да допринесат за повишаване на физическата подготовка  и професионалното майсторство на служителите от ГДПБЗН.

Състезанието ще започне с дисциплината "Изкачване с щурмова стълба" - индивидуална дисциплина изкачване до четвъртия етаж на учебната кула с щурмова стълба в двора на ОУПБЗН – Бургас и ще продължи с други две много атрактивни дисциплини: "100м. пътека с препятствия" и "Бойно разгръщане от мотопомпа" на градския стадион в квартал "Долно Езерово".

Областното състезание на ОУ "ПБЗН" Бургас ще се проведе по Наредба приета на техническа конференция с участието на началниците на структури в ОУ "ПБЗН". В състезанието ще участват 3 отбора /в състав десет състезатели, ръководител и треньор/ от Районна служба "ПБЗН" Бургас, Сектор "ПБЗН" - "Летище Бургас" и отбора на ОУПБЗН - Варна.

Въз основа на отчетените резултати в състезанието ще бъде съставен представителен отбор на ОУ "ПБЗН" Бургас за участие в XL републикански преглед по ППС, който ще се проведе от 03 до 06 юни 2013г. в град Варна.

Желаещите да отразят събитието да заповядат в сградата на ОУПБЗН – Бургас на адрес: град Бургас, улица "Александър Велики" №37Б в 11:00 часа

Снимка Архив