Тодор Стамболиев поздрави чрез медиите новите съветници и кмета на общината

Тодор Стамболиев поздрави чрез медиите новите съветници и кмета на общината

Общественият посредник на Бургас Тодор Стамболиев поздрави новоизбрания за четвърти мандат кмет на Община Бургас Димитър Николов и новите общински съветници. Той го направи през медиите, тъй като в сега действащия Правилник за организация на работата на ОбС няма процедура, която да му позволя да го направи.

"Уважаеми господин Николов, за пореден път спечелихте доверието на нашите съграждани и вярвам, че това е едно признание за добре свършената работа, дължаща се на усета Ви към значимото и важното в посоката на развитие на града ни.  В най-новата история на страната ни, след демократичните промени настъпили през 1989 год. до настоящия момент, Вие сте единственият кмет спечелил доверието на бургазлии за четвърти пореден път и това е обстоятелство, на което трябва да се отдаде дължимото внимание и уважение. Искрени поздравления!", пише в адреса си Тодор Стамболиев.

"Без съмнение за мнозина от Вас, особено за тези, които положиха клетва като общински съветник за първи  път, днес ще е един паметен ден. Поздравявам всеки един  за избирането му като общински съветник. Силно се надявам този успех да се дължи на доказана компетентност в конкретна област, на познания и умения, на изградено добро име и авторитет сред обществото, както и на демонстрираното по време на кампанията искрено желание за служене в полза на обществото", е част от поздравителния адрес на обществения посредник до съветниците.

Тодор Стамболие присъства на тържествената сесия, на която клетва положиха новоизбраните съветници, кмета на общината и кметовете на съставни селища.